Estás en: > Inici > Consellería > Prensa GVA
Portal Turístico #Cdtjobs Centres de Turisme Canal CDT TV Invattur Qualitur Tourist Info ObsTuristico Papers de turisme
Fons Estructurals

EL PLA ESTRATÈGIC GLOBAL, UNA REALITAT EN BENEFICI DEL TURISME DE LA COMUNITAT

El resultat és una visió estratègica compartida per al turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020, definida també per a les marques, amb l'horitzó posat en el 2020 i basada en 8 eixos estratègics: Gestió Turística com a Política Global, Cooperació Público-Privada, Competitivitat Empresarial, Capital Humà, Sostenibilitat, I+D+i, Dstribució i Promoció i Comunicació.

 
Taules de treball amb el sector, reunions interdepartamentals, enquestes a municipis turístics, anàlisi del posicionament online de les marques turístiques, entrevistes amb agents del sector, en resum un treball que integra totes les administracions, els municipis i el sector turístic que ha derivat en un Pla Estratègic Global del Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020.  
 

El Plan compta amb 28 programes d'actuació per a fer del nostre destí un territori competitiu en matèria de turisme. Un full de ruta per al turisme de la Comunitat Valenciana que ens permetrà aconseguir els 27 milions de turistes en 2020 i que es caracteritza pel seu enfocament global, sense precedents al nostre país, i el seu caràcter obert i participatiu.

 
En definitiva, "un Pla de tots per a tots".
  

 

© Copyright 2012, Generalitat
Carrer Castán Tobeñas, 77 46018-VALENCIA
Plantes 2 y 3
Teléfon: 961 209 800/ Fax: