Estás en: > Inici > Home > Noticies
Portal Turístico #Cdtjobs Centres de Turisme Canal CDT TV Invattur Qualitur Tourist Info ObsTuristico Papers de turisme
Fons Estructurals

Lola Johnson: “El litoral de la Comunitat es convertix en l'opció més demandada per a este pont amb una ocupació superior al 70%”

 

València (27-4-2012).- La consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, ha facilitat hui la previsió d'ocupació dels establiments hotelers per a este pont   1 de maig. Segons Johnson “per a este pont de maig, les dades revelen que les preferències pels llocs de sol i platja es mantenen estables respecte a Setmana Santa”. “Pel que el litoral torna a ser l'opció més demandada– Ha continuat- i espera registrar una ocupació superior al 70%”.
A més, la consellera ha destacat que per a estos dies “s'espera una gran afluència de turistes madrilenys, el nostre principal mercat turístic nacional”. Així, ha indicat que “els cinc dies festius que tenen en la Comunitat de Madrid, afavorix a allargar l'estada mitjana d'estos turistes en els nostres destins, que opten per enclavaments turístics de platja, com Gandia o Benicàssim, entre altres”.
Segons les dades de l'enquesta elaborada per la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport “la previsió d'ocupació en els hotels del litoral de la Comunitat se situa entorn del 71%, per damunt de les expectatives de l'any anterior”.
 
La consellera hi ha assenyalat que “els destins de Benidorm i la ciutat de València preveuen registrar la major ocupació hotelera durant este pont, més d'un 82% en la ciutat de Benidorm i un 73% en la capital valenciana, tres punts d'ocupació més que la previsió per al pont de maig del 2011”.
 
Els hotels del litoral d'Alacant situen les previsions superiors al 65%, 10 punts per damunt del grau d'ocupació de l'any anterior, mentres que els hotels del litoral de Castelló, incloent la ciutat, xifren en un 68% l'estimació d'ocupació, 8 punts per damunt de l'esperada per a l'any passat.
 
La consellera ha explicat que com altres vegades, “el bon funcionament de l'ocupació depén de la climatologia i de les reserves d'última hora”
 
Així mateix, Lola Johnson ha fet insistència l'alt nombre de reserves d'última hora i ha afegit que el sector espera que siga inclús major que el d'altres vegades atés que en els últims anys el turista tendix a posposar la contractació a l'espera de millors ofertes.
 
               “Davant d'estes previsions, la Comunitat Valenciana torna a mostrar que és una comunitat referent de tradició turística i que a pesar de les circumstàncies es posiciona com una de les principals comunitats autònomes de tota Espanya per a este període vacacional”, ha finalitzat Johnson.
 

© Copyright 2012, Generalitat
Carrer Castán Tobeñas, 77 46018-VALENCIA
Plantes 2 y 3
Teléfon: 961 209 800/ Fax: